Announcement

Collapse
No announcement yet.

problem-gctid358370

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • yachtman
    replied
    Wonder what happened to the OP?

    Leave a comment:


  • Guest
    Guest replied
    And it really is not an "O" ring per say - it is a flat rubber washer about 1/8" thick that fits into the flat machined "groove" of the lower unit.

    Leave a comment:


  • yachtman
    replied
    2850Bounty wrote:
    + 1

    A title like "problem" is rather vague.

    If this is an A drive, I'll agree with Dave.

    There will be an O-ring seal that installs in a small groove in the oil passage that leads from the lower unit to the upper unit.

    When this area leaks, you may see oil where you are describing it.

    .
    Yeah that's the oring I was talking about. Ask me how I know

    Leave a comment:


  • 2850Bounty
    replied
    yachtman wrote:
    Sounds like you didn't replace or get in the right place some orings that go between the two halves.

    You might het a better response id you put more of the question or a topic in the title.
    + 1

    A title like "problem" is rather vague.

    If this is an A drive, I'll agree with Dave.

    There will be an O-ring seal that installs in a small groove in the oil passage that leads from the lower unit to the upper unit.

    When this area leaks, you may see oil where you are describing it.

    .

    Leave a comment:


  • Chief_Alen
    replied
    What manual were you working out off ?

    Leave a comment:


  • Guest
    Guest replied
    Hi, Pat,

    To add to David's post- please give as much information as you can about what you're working on- things like:
    • vessel make and year
    • drive type
    • engine data


    Help us to help you.

    Leave a comment:


  • yachtman
    replied
    Sounds like you didn't replace or get in the right place some orings that go between the two halves.

    You might het a better response id you put more of the question or a topic in the title.

    Leave a comment:


  • Guest
    Guest started a topic problem-gctid358370

    problem-gctid358370

    i have a merc cruser 5.7 tryed my hand at installing a new pump on drive everything looked good till i tryed to pump in drive oil. wont come out top port seeps out small holes by fins, any suggestions would be helpful thank you pat newbie.
Working...
X