Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: WHAT AM I NOT DOING RIGHT/

WHAT AM I NOT DOING RIGHT/ 26 Jun 2017 05:03 #1

  • jas0381
  • jas0381's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Premium Member
  • Premium Member
  • 8054510517
  • Posts: 428
  • Thank you received: 26
I have a village marine watermaker. Upon purchase and six months later, I followed the written steps to fire it up. It worked at first and on the second attempt. Now there is no indication that there is power thus no pressure. Do you have thoughts....it's got to be simple?!

Thanks, joe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Joe
2001 5288
Lucky Liner ll

WHAT AM I NOT DOING RIGHT/ 26 Jun 2017 14:14 #2

  • Jim Gandee
  • Jim Gandee's Avatar
  • Online
  • Moderator
  • Moderator
  • Retired Fireman, Los Angeles
  • Posts: 1461
  • Thank you received: 181
Hi Joe,
I'd start with the simple stuff first. Breaker, fuse etc. Hope it's an easy fix as I know how convenient those water makers are!
The following user(s) said Thank You: jas0381

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Jim Gandee
1989 3888
Hino 175's
Fire Escape
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

WHAT AM I NOT DOING RIGHT/ 07 Jul 2017 14:32 #3

  • Jim Gandee
  • Jim Gandee's Avatar
  • Online
  • Moderator
  • Moderator
  • Retired Fireman, Los Angeles
  • Posts: 1461
  • Thank you received: 181
Any resolve Joe?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Jim Gandee
1989 3888
Hino 175's
Fire Escape
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

WHAT AM I NOT DOING RIGHT/ 07 Jul 2017 15:02 #4

  • kspellman02
  • kspellman02's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Bayliner 4788, Leopard 40, Bayliner 3988
  • Posts: 25
  • Thank you received: 3
On our Cruise RO Watermaker we had two switches....two on the main panel (12v & 120v Power), and two on the unit itself. Is there a separate panel switch that you are missing? Is this a 12v only unit, or is it a 120v system?

Kevin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

We have No Plan and we're sticking to it...,
  • Page:
  • 1
Moderators: higgins_jr
Time to create page: 0.080 seconds
Powered by Kunena Forum