Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: USB only working with 5 AMP fuse not 10 AMP?

USB only working with 5 AMP fuse not 10 AMP? 15 Sep 2017 23:34 #1

  • DJ5S
  • DJ5S's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 12
  • Thank you received: 0
So I struggled for weeks to find out why my USB charger was not working even though it was getting power to the unit. it just wasn't lighting up. I switched the 10AMP fuse which was in good condition out for a 5 AMP fuse and now it's working? Any ideas on why that is?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

USB only working with 5 AMP fuse not 10 AMP? 15 Sep 2017 23:38 #2

  • Alaskanmutt
  • Alaskanmutt's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Anchorage Alaska
  • Posts: 4809
  • Thank you received: 323
DId you swap the 10 back in?
You may have had a touch of corrosion on the terminals, When You pulled it it scraped it clean.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Boatless at this time

A veteran is someone who, at one point in their life, wrote a blank check made payable to "The United States of America," for an amount of "up to and including their life."

USB only working with 5 AMP fuse not 10 AMP? 16 Sep 2017 01:04 #3

  • Norton Rider
  • Norton Rider's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Posts: 3244
  • Thank you received: 606
bad fuse

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1999 3788, Cummins 270 "Freedom"
2013 Boston Whaler 130 SS
Anacortes, WA
  • Page:
  • 1
Moderators: JeffwAlaskanmutt
Time to create page: 0.073 seconds
Powered by Kunena Forum