Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: New topic tab missing

New topic tab missing 20 Jun 2014 03:27 #1

  • builderdude
  • builderdude's Avatar Topic Author
  • Away
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • "THE FIX"
  • Posts: 4897
  • Thank you received: 808
The "new topic" tab disappeared. Took me 3 days to find this "new topic" tab in its new location. When did that change?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Dave
Edmonds, WA
"THE FIX"
'93 2556 5.7 Bravo II 2.0:1 18 1/4x19 P
.030 over-Vortec top end-part closed cooled
***The rebuild of my 2556***
www.baylinerownersclub.org/index.php/for...ansom-repair-my-2556

New topic tab missing 20 Jun 2014 03:53 #2

  • kjs
  • kjs's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Posts: 5174
  • Thank you received: 373
My fault.... I asked for it. We had our hands full with new members using that tab and not selecting the category so it usually ended up in boat reviews....... It's actually gone since quite some time not only 3 days.....
The one you use now was always there.............. :cheer:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Jürgen
boatless for the future (?)

Jürgen's boating library
Last Edit: by kjs.

New topic tab missing 20 Jun 2014 04:02 #3

  • builderdude
  • builderdude's Avatar Topic Author
  • Away
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • "THE FIX"
  • Posts: 4897
  • Thank you received: 808

kjs wrote: My fault.... I asked for it. We had our hands full with new members using that tab and not selecting the category so it usually ended up in boat reviews....... It's actually gone since quite some time not only 3 days.....
The one you use now was always there.............. :cheer:

That makes sense. I haven't posted anything new in quite a while, so when I needed to ask my tab was gone :lol:
Maybe a question about uploading pics, I've been having issues with that also. Something new there too?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Dave
Edmonds, WA
"THE FIX"
'93 2556 5.7 Bravo II 2.0:1 18 1/4x19 P
.030 over-Vortec top end-part closed cooled
***The rebuild of my 2556***
www.baylinerownersclub.org/index.php/for...ansom-repair-my-2556

New topic tab missing 20 Jun 2014 04:06 #4

  • Dutchpirate
  • Dutchpirate's Avatar
  • Offline
  • Premium Member
  • Premium Member
  • Posts: 381
  • Thank you received: 55
I've noticed that I can't upload pics from work PCs. Not sure if it's firewall or older version of IE related, but i can post fine from home w/ FFox.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

There is NOTHING--absolute nothing--half so much worth doing as simply messing about in boats

1989 Cobra 1810 "A-Lure"
1998 Force 120hp

Medicine Hat, AB

New topic tab missing 20 Jun 2014 04:23 #5

  • kjs
  • kjs's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Posts: 5174
  • Thank you received: 373
no. Pics should load but Internet Exploder often causes grief. I only use Chromium (Linux version of Chrome) and Firefox and it always works.......

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Jürgen
boatless for the future (?)

Jürgen's boating library
Last Edit: by kjs.

New topic tab missing 20 Jun 2014 05:00 #6

  • builderdude
  • builderdude's Avatar Topic Author
  • Away
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • "THE FIX"
  • Posts: 4897
  • Thank you received: 808
I'm just using iPad. Has always worked before but lately it's been giving me greif :S

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Dave
Edmonds, WA
"THE FIX"
'93 2556 5.7 Bravo II 2.0:1 18 1/4x19 P
.030 over-Vortec top end-part closed cooled
***The rebuild of my 2556***
www.baylinerownersclub.org/index.php/for...ansom-repair-my-2556
  • Page:
  • 1
Moderators: whiskywizarditsabowtime2
Time to create page: 0.081 seconds
Powered by Kunena Forum